Ermal Jauri: Marreveshja e Detit

Forumi Akademik “Marrëveshja e detit me Greqinë” historik, sfida dhe zgjidhje

Ermal Jauri: Marreveshja e DetitMë datë 22 tetor ora 11.00, George C. Marshall Albania në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin “Aleksandër Muisiu” Durrës, merr pjesë në Forumin Akademik “Marrëveshja e detit me Greqinë”.

Në formum do të marrin pjesë personalitete, profesore dhe ekpertë të ndryshëm në një diskutim profesionist mbi këtë situatë dhe rrugët e mundshme të zgjidhjes së këtij problem.

Në Formum marrin pjesë:

  1. Dr. Kesanela SOTIROFSKI, Rektori I Universitetit “Aleksandër Moisiu”
  2. As. Dr. Osman METALLA, Dekan i Fakultetit të Studimeve Profesionale dhe Pedagog i Shkencave Inxhinierike dhe Detarisë
  3. Dr. Paskal MILO, ish Ministër i Punëve të Jashtme
  4. Ermal Jauri, Kryetar i Geroge C. Marshall Albania
  5. Znj, Juljana Zenjo, Eksperte Ekonomie, Geroge C. Marshall Albania
  6. Manuela IMERAJ, Eksperte Ligjore, Geroge C. Marshall Albania
  7. As. Dr, Enver BYTYÇI, Pedagog i Fakultetit të Shkancave Politike-Juridike
  8. Kapiten, Përparim ZAIMI, Ekperti i Çështjeve Detare
  9. Dr. Ermal Xhelilaj, Profesor i të Drejtës së Detit dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

Në këtë forum do të trajtohet historiku, sfidat dhe zgjidhjet e mundshme.

George. C. Marshall Albania